logo

Bilreklame, der skaber synlighed

​Med en bilreklame er det muligt at skabe synlighed, når du kører - og det er en billig måde at udbrede kendskabet til dit brand. Hos Deko Team er vi specialister i bilreklame på alle typer biler. Vi tilbyder en lang række forskellige typer reklame på bil til vores kunder i Odense, Ringe, Otterup og på resten af Fyn, som ønsker at gøre mere opmærksom på sig selv i det offentlige billede.

Vi er eksperter i at udarbejde alt fra logo til færdig reklame - og har du ikke selv nogle idéer til, hvorledes det skal se ud, tilbyder vi professionel rådgivning og sparring.

Professionel montering af bilreklame

Vi er udlært skiltemaler og dekoratør, og kan derfor designe flotte bilreklamer, der ser godt ud på din bil. Hos os er en lækker finish en selvfølge, så du får en præsentabel bil, der skaber blikfang og skiller sig ud fra mængden på den helt rigtige måde.

Når du bestiller bilreklame hos os, er du garanteret en hurtig og omhyggelig service. Vi anvender udelukkende folie af allerhøjeste kvalitet. Vi skærer din bilreklame ud i eget værksted.

Vi tilbyder tre forskellige løsninger inden for montering af bilreklame:

  1. Montering hos din virksomhed​Vi kommer ud til dig og monterer reklamen på din bil, så den er klar, når du skal køre igen. Du slipper derfor for at aflevere bilen og vente på at den bliver færdig.
  2. Montering hos forhandler
    ​Vi monterer reklamen hos en bilforhandler, så du eller din medarbejder modtager bilen med reklame.
  3. Montering på eget værksted
    ​Du kan også afleverer din bil på vores værksted, og afhente den igen efter aftale.

Fra proces til resultat​

Skitse

Færdigt resultat

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder inden for bilreklame? Vi hjælper dig gerne med at skabe en flot og effektiv reklameløsning til din bil. Vi har sans for æstetik - og vi designer altid en autoreklame, der afspejler din virksomhed.

Kontakt os på telefon 66 16 06 66 eller skriv til e-mail anita@deko-team.dk for at høre mere - og få et uforpligtende tilbud på din bilreklame. Vi har konkurrencedygtige priser, og står klar til at hjælpe dig!​

Adresseoplsyninger

​Thulevej 3A

5210 Odense NV

​Kontaktoplysninger

Tlf.: 66 16 06 66

E-mail: anita@deko-team.dk

CVR: 15987170